Νάξος: Ιερέας τραγουδάει ραπ σε συναυλία το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη – Δείτε το βίντεο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Νάξος: Ιερέας τραγουδάει ραπ σε συναυλία το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη – Δείτε το βίντεο

 

Naxos: Iereas tragoudaei rap se synavlia to «Dithesio» tis Protopsalti – Deite to vinteo

Καταχειροκροτήθηκε ο παπάς του χωριού Απόλλωνας στη Νάξο, όταν έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε εκδήλωση που έγινε το Δεκαπενταύγουστο το βράδυ, στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πατήρ  Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα, δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

«Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου…»

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.  Διασκευάζοντας το τραγούδια, προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πατήρ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «με καλή παρέα θα ‘θελα να ‘σαι πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό, οι προσευχές σου θα φτάσουν ψηλά στο Θεό…».

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε.

Παππάς τραγουδάει κρητικά τραγούδια στη Νάξο

Κατά κοινή ομολογία η συναυλία ήταν υπέροχη και ιδιαίτερη και οι δύο ιερείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με ποιοτική μουσική και τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν!

Οι κάτοικοι του Απόλλωνα ευχαρίστησαν την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστούν το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετέχουν στη συναυλία.


Από το Blogger.