Άρτα: Τι όπλισε το χέρι του δράστη – Η διαφυγή στο βουνό και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Άρτα: Τι όπλισε το χέρι του δράστη – Η διαφυγή στο βουνό και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Arta: Ti oplise to cheri tou drasti – I diafygi sto vouno kai to anthropokynigito gia ti syllipsi tou

Συγκλονίζει την Άρτα το άγριο έγκλημα που έγινε την Πέμπτη στο χωριό Αστροχώρι. Ένας 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος κακομεταχειριζόταν την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό.

Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον 29χρονο ο οποίος σκότωσε τον πεθερό του ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι πυροβόλησε και εναντίον της 36χρονης, όμως δεν την πέτυχε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να χωρίσει και μάλιστα τα… είχαν βρει και για τους όρους υπό τους οποίους εκείνος θα έβλεπε το μόλις δύο μηνών παιδί τους.


Το απόγευμα της Πέμπτης ωστόσο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Όπως έγραψε το enikos.gr, o 29χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 75χρονου πεθερού του, κρατώντας ένα όπλο κι έπειτα από καβγά που είχαν, τον πυροβόλησε.

Στη συνέχεια, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Ο άτυχος 75χρονος κατέληξε στα τραύματά του.

Διέφυγε προς το βουνό – Η συνάντηση με βοσκό

Πληροφορίες του OPEN αναφέρουν ότι ο δράστης κατάγεται από το Μεσοπύργιο, ενώ φέρεται να διέφυγε προς το βουνό καθώς γνωρίζει καλά πού να κρυφτεί και να μην τον βρουν εύκολα.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε μια ορεινή περιοχή και μάλιστα τον συνάντησε ένας βοσκός. Φέρεται δε, να είπε στον βοσκό ότι ανέβηκε στο βουνό καθώς έχει κάποια προσωπικά προβλήματα.

Από το Blogger.