”Προετοιμάστε τους συγγενείς σας- Θα πάτε Ουκρανία”: Ο βρετανικός Στρατός έλαβε επίσημες οδηγίες για τον πόλεμο με τη Ρωσία - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

”Προετοιμάστε τους συγγενείς σας- Θα πάτε Ουκρανία”: Ο βρετανικός Στρατός έλαβε επίσημες οδηγίες για τον πόλεμο με τη Ρωσία

 

”Proetoimaste tous syngeneis sas- Tha pate Oukrania”: O vretanikos Stratos

 

Ο βρετανικός στρατός έχει λάβει επίσημες πλέον συμβουλές ώστε να προετοιμαστεί για μια ενδεχόμενη στρατιωτική ανάπτυξη στην Ουκρανία για να συμμετάσχει στη σύγκρουση εναντίον της Ρωσίας, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Επιπλέον, στους Βρετανούς στρατιωτικούς συστήθηκε επίσης να αρχίσουν να προετοιμάζουν τους αγαπημένους τους για μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό δήλωσε ο αξιωματικός εντάλματος Carney, ο υψηλόβαθμος Βρετανός στρατιωτικός υπαξιωματικός.

Συγκεκριμένα, ο στρατός, είπε, θα πρέπει να προετοιμάσει τις οικογένειές τους για την πιθανή ανάπτυξη Βρετανών στρατιωτών στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τη Ρωσία σε μια ένοπλη σύγκρουση που συνεχίζεται εδώ και έξι μήνες.

Προετοιμάστε τις οικογένειές σας

«Θέλω όλοι να ελέγξουμε ότι είμαστε σωματικά ικανοί και είναι επίσης σημαντικό να προετοιμάσουμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας, που συχνά έχουν τον πιο δύσκολο ρόλο στην απουσία μας», έγραψε ο Carney στο άρθρο του για το περιοδικό Soldier. Βρείτε αριθμούς υποστήριξης και σχετικά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν, όπως ένας υπάλληλος πρόνοιας ή ένας υπουργός». Εξήγησε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού οι στρατιωτικοί, καθώς βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι, μπορεί να μην έρθουν σε επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το να διασφαλίσουμε ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται είναι επίσης ζωτικής σημασίας για εμάς, καθώς δεν μπορούμε να δώσουμε το 100% σε ένα επαγγελματικό ταξίδι αν ανησυχούμε για το σπίτι», πρόσθεσε ο Carney.

Ο πρώην αρχηγός του βρετανικού επιτελείου στρατηγός Ρίτσαρντ Ντάνατ χαρακτήρισε τη συμβουλή του Carney ως «συνετή».

“Αυτό δεν σημαίνει ότι ο στρατός πρόκειται να πάει στην Ουκρανία, αλλά το καθήκον οποιουδήποτε στρατού σε καιρό ειρήνης είναι να προετοιμαστεί για πόλεμο σε όλες τις πτυχές της ζωής», τόνισε ο Dannat.

Πρόσθεσε επίσης ότι, δεδομένης της σύγκρουσης στην Ευρώπη και της «επιθετικής Ρωσίας», «οι Βρετανοί στρατιώτες» είναι πολύ λογικό να είμαστε ρεαλιστές για το τι θα μπορούσε να συμβεί».

warnews247

Από το Blogger.