Θεσσαλονίκη: Κοπέλες κατήγγειλαν μεσήλικα για σεξουαλική παρενόχληση σε πολυκατάστημα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Κοπέλες κατήγγειλαν μεσήλικα για σεξουαλική παρενόχληση σε πολυκατάστημα

Thessaloniki: Kopeles katingeilan mesilika gia sexoualiki parenochlisi se polykatastima

Ένας μεσήλικας δεν το είχε σε τίποτα να παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο κοπέλες μέσα σε κεντρικό πολυκατάστημα της οδού Τσιμισκή, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά τις 6, με τον μεσήλικα, σύμφωνα με μαρτυρίες, να παρενοχλεί σεξουαλικά τις δύο κοπέλες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων πελατών και των υπαλλήλων του πολυκαταστήματος. Αμέσως κλήθηκε η ασφάλεια του καταστήματος και στη συνέχεια και η ΕΛ.ΑΣ., όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό οι παθούσες.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο grtimes.gr, «ακούσαμε τις κοπέλες να φωνάζουν, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας τις παρενοχλεί σεξουαλικά και στη συνέχεια είδαμε να χειροδικούν μεταξύ τους».

Ο δράστης, μετά από την καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, χρειάστηκε να προσαχθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω, μαζί και με τις δύο κοπέλες. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, οι κοπέλες δεν προχώρησαν, τελικά, στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του άνδρα.

 

*πηγή / βίντεο: grtimes.gr
Από το Blogger.