Ντροπή! Έκοψαν το ρεύμα στην ανάπηρη μητέρα του ηθοποιού Νικόλα Παπαδομιχελάκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ντροπή! Έκοψαν το ρεύμα στην ανάπηρη μητέρα του ηθοποιού Νικόλα Παπαδομιχελάκη

 
Ntropi! Ekopsan to revma stin anapiri mitera tou ithopoiou Nikola Papadomichelaki

Από λάθος στο σύστημα του taxis την έβγαλαν από το οικιακό
τιμολόγιο και την οδηγούν στην απόγνωση

Τραγικές στιγμές ζουν τα ελληνικά νοικοκυριά με τους φουσκωμένους λογαριασμούς ενέργειας, αλλά και την αναλγησία των αρμοδίων που δεν έχουν στάλα φιλότιμο και κόβουν το ρεύμα ακόμα σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οικονομικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα υγείας.

Ένα τέτοιο αίσχος έζησε και ο Κρητικός ηθοποιός και συγγραφέας Νικόλας Παπαδομιχελάκης, όταν έκοψαν το ρεύμα -και χωρίς καμιά μάλιστα προειδοποίηση- στην ανάπηρη μητέρα του, που είναι με λάμες στα πόδια και σπονδυλοδεσία από το 2001. Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως από ένα λάθος στο σύστημα του taxis, η ΔΕΗ την έβαλε στο οικιακό, με όλο το πακέτο χρεώσεων.

Η γυναίκα ζει με μια αναπηρική σύνταξη των 400 ευρώ που παίρνει εδώ και λίγα χρόνια και όταν της πήγε ο λογαριασμός ρεύματος, έβαλε τα κλάματα! Το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως ενώ έδωσε ένα ποσό και την διαβεβαίωσαν πως μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα έχει πρόβλημα (για μια συνολική οφειλή 800 ευρώ), εντελώς απροειδοποίητα πήγαν και έκοψαν το ρεύμα!

Ούτε φιλότιμο, ούτε ευαισθησία από τους αρμοδίους, που ψάχνουν μόνο τρόπους πως θα ξεζουμίσουν τους Έλληνες. Ο δε Νικόλας Παπαδομιχελάκης συγκινεί αλλά και εξοργίζει με την ανάρτησή του, όπου αναφέρει όλο το χρονικό του αίσχους.

 

Από το Blogger.