Εφιαλτικές ώρες στη Δράμα: Οι τελευταίες πληροφορίες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται στο όρος Φαλακρό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Εφιαλτικές ώρες στη Δράμα: Οι τελευταίες πληροφορίες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται στο όρος Φαλακρό

Efialtikes ores sti Drama: Oi teleftaies plirofories gia tous treis oreivates pou agnoountai sto oros Falakro

Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά το πρωί της Κυριακής (21/08), στη Δράμα και, συγκεκριμένα, στο Φαλακρό.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άναμεσα στους τρεις αγνοούμενους φέρεται να βρίσκεται τουλάχιστον ένας τραυματίας, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι τα τρία άτομα έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Πάντως, όπως δήλωσε ο ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, οι τρεις αγνοούμενοι πιθανολογείται ότι συμμετείχαν σε κάποιον βραδινό αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα ενώ, πριν απο λίγη ώρα, κάπως βελτιώθηκαν οι καρικές συνθήκες και οι διασώστες συνεχίζουν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα από σχετική ανάρτηση στο Twitter, στην περιοχή επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.



 

Από το Blogger.