Ενοχλήθηκαν οι άνθρωποι της Άγκυρας από τον εθνικό ύμνο των νεοσύλλεκτων στο Καστελόριζο! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ενοχλήθηκαν οι άνθρωποι της Άγκυρας από τον εθνικό ύμνο των νεοσύλλεκτων στο Καστελόριζο!

 

Enochlithikan oi anthropoi tis Agkyras apo ton ethniko ymno ton neosyllekton

Αυτά να βλέπουν να ανεβάζουν νευροπίεση στην Τουρκία...

Το Καστελόριζο βρίσκεται μόνιμα στο στόχαστρο της Τουρκίας, γι’ αυτό και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τον εκνευρισμό τους τα εντός της Ελλάδας φερέφωνά της.

Η τουρκόφωνη birlikgazetesi στη Θράκη… ενοχλήθηκε που οι νεοσύλλεκτοι στο Καστελόριζο έψαλαν τον εθνικό ύμνο και της έκανε τόσο εντύπωση που ο Ιλχάν Ταχσίν το σχολίασε, γράφοντας:

«Το νησί Meis-Kızılhisar ήταν γεμάτο νεοσύλλεκτους. Οι στρατιώτες που ήρθαν στο νησί με πλοία για να κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία τραγούδησαν ομόφωνα τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Περίπου 55 στρατιώτες, που ήρθαν στο νησί με πλοία για να κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία, τραγούδησαν από κοινού τον ελληνικό εθνικό ύμνο όταν πλησίασαν στο λιμάνι.

Οι νεαροί Έλληνες στρατιώτες, που ήθελαν να κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία για 9 μήνες και εφάρμοσαν τον κανονισμό που εφάρμοσε το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο προς αυτή την κατεύθυνση, έφτασαν στο νησί Meis-Kızılhisar.

Σύμφωνα με την πρακτική στην Ελλάδα, όποιος θέλει να εκπληρώσει το εθνικό του καθήκον στα σύνορα Μαρίτσας στη Δυτική Θράκη και στις παραμεθόριες περιοχές των νησιών επωφελείται από την 9μηνη αίτηση. Στο πλαίσιο αυτό, περίπου 55 νέοι Έλληνες στρατιώτες έφτασαν στο νησί Meis-Kızılhisar (Καστελόριζο) με πλοίο, προκειμένου να εκτελέσουν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα για 9 μήνες. Καθώς το πλοίο που μετέφερε τους στρατιώτες πλησίαζε στο λιμάνι, οι στρατιώτες στο κατάστρωμα τραγούδησαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο».

Και ποιον ήθελαν δηλαδή να ψάλλουν; Τον τουρκικό μήπως;

Πηγή  newsbreak

Από το Blogger.