Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς Oι Ρώσοι διέσπασαν τις ουκρανικές γραμμές άμυνας στο Νικολάεφ σε τρία σημεία! (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς Oι Ρώσοι διέσπασαν τις ουκρανικές γραμμές άμυνας στο Νικολάεφ σε τρία σημεία! (βίντεο)

Varies apoleies gia tous Oukranous Oi Rosoi diespasan tis oukranikes grammes amynas sto Nikolaef se tria simeia! (vinteo)

 Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο μέτωπο Χερσώνας-Νικολάεφ κατορθώνοντας να διασπάσουν σχετικά εύκολα τις ουκρανικές γραμμές άμυνας σε τρία σημεία.

Η ευκολία της διάσπασης των ουκρανικών γραμμών δείχνει πως οι δυνάμεις του Κιέβου υπέστησαν σοβαρές απώλειες κατά την διάρκεια της δίμηνης «αντεπίθεσης» στο μέτωπο της Χερσώνας και ότι τα συνεχή ρωσικά πυραυλικά πλήγματα πέτυχαν να εξαρθρώσουν την ουκρανική αμυντική λειτουργία καταστρέφοντας την διοικητική μέριμνα και τις στρατιωτικές υποδομές.

Το Κίεβο μοιάζει να έχει αιφνιδιαστεί από την ρωσική προώθηση και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικανοί αποφάσισαν να στείλουν επειγόντως νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 3 δισ. δολαρίων.

Ο ουκρανικός Στρατός επιχείρησε να αντεπιτεθεί αλλά η κατάληξη ήταν καταστροφική και κόστισε πολλούς νεκρούς.

Η εξέλιξη των επιχειρήσεων δείχνει πως η Μόσχα τις προετοίμαζε εν κρυπτώ από καιρό και επέλεξε την στιγμή που θεωρούσε κατάλληλη για την ίδια για να επιτεθεί.

Σημειώνεται ότι οι Ρώσοι δεν έχουν αποστείλει επιπλέον δυνάμεις στην Ουκρανία ούτε έχουν αντικαταστήσει τις όποιες απώλειες τους, αλλά συνεχίζουν την σύγκρουση με την ίδια αρχική δύναμη την οποία και αναδιατάσσουν αναλόγως των αναγκών.

Όπως όλα δείχνουν οι αμιγώς ρωσικές δυνάμεις έχουν πλέον αναδιαταχθεί στην Χερσώνα ενώ οι δυνάμεις των ρωσόφωνων με την βοήθεια του ρωσικού Πυροβολικού έχουν αναλάβει την συνέχεια των επιχειρήσεων στο Ντόνμπας.

Στρατολόγηση ρωσόφωνων πραγματοποιείται και στις περιφέρειες της Χερσώνας και της Ζαπορίζια που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι.

Από το Blogger.