Κολωνός: Το προφίλ του «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού - Στο μικροσκόπιο το κινητό της μητέρας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Το προφίλ του «Μιχάλη» που συνόδευε τη 12χρονη στα ραντεβού - Στο μικροσκόπιο το κινητό της μητέρας

Kolonos: To profil tou «Michali» pou synodeve ti 12chroni sta rantevou

Το ένταλμα από την Ανακρίτρια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «Μιχάλη», αναμένουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο «αλιευτής βιαστών», «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού στον Κολωνό, έχει ταυτοποιηθεί μερικώς και φαίνεται ότι έχει παρελθόν μαστροπού.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 25 χρόνων, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διάγει πολυτελή βίο, που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική του ιδιότητα και την ηλικία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις του ανήλικου κοριτσιού, ο «Μιχάλης» την παρότρυνε να «υπακούει» μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Όπως σημειώνουν αρμόδιοι αξιωματικοί που χειρίζονται την σοκαριστική υπόθεση, επικείμενες συλλήψεις, θα έρθουν με εντολή ανακριτικών αρχών και αφού κληθεί και πάλι η 12χρονη, να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Την ώρα που οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες ταυτοποίησης και άλλων βιαστών της 12χρονης, σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και του πειθαρχικού ελέγχου, για τον 26χρονο αστυνομικό που διαπιστώθηκε ότι
είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη μέσω της εφαρμογής blindchat. Ο αστυνομικός φαίνεται ότι είχε μια διερευνητική συνομιλία στο κλειστό προφίλ που έχει δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, ενώ μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από την έρευνα να έχει συναντηθεί μαζί της.

Εκτός από τη διερεύνηση που γίνεται στα ανώνυμα διαδικτυακά προφίλ, αλλά και στο κινητό της 12χρονης, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει δοθεί προτεραιότητα στην «εξερεύνηση» του κινητού της μητέρας του κοριτσιού. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ταυτοποίηση των επαφών της 37χρονης, με αυτές που υπάρχουν στο κινητό της κόρης της, αλλά και στο προφίλ της 12χρονης στο blindchat.

Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει και εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο η μητέρα να ήταν συνδιαχειρίστρια του προφίλ του παιδιού μαζί με τον Ηλία Μίχο.

Όσον αφορά τον οίκο ανοχής που περιέγραψε στην κατάθεσή της στους παιδοψυχολόγους η ανήλικη, μέχρι στιγμής τα στελέχη της Ασφάλειας έχουν προβεί μόνο σε μία έρευνα. Από το συγκεκριμένο χώρο, έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του καταγραφικού χωρίς όμως προς το παρόν να έχει γίνει διερεύνηση του βιντεοληπτικού υλικού. Σε περίπτωση που ζητηθεί από την Ανακρίτρια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες έρευνες σε διαφορετικούς οίκους ανοχής.

 

Από το Blogger.