Αποκάλυψη: Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη: Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

Apokalypsi: O Ilias Michos katigoreitai gia diakinisi paidikou pornografikou ylikou

Ο προφυλακισμένος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης Ηλίας Μίχος φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν και με άλλο τρόπο το παιδί πουλώντας βίντεο και φωτογραφίες της


Αρρώστια και δυσωδία δίχως τέλος στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια, με το MEGA να αποκαλύπτει ότι ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Το 12χρονο παιδί επιβεβαίωσε ότι ο Μίχος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να το «πουλήσει» σε παιδοβιαστές.

«Στα μηνύματα που αντάλλασσα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τι να κάνω και πώς να είμαι» κατέθεσε η 12χρονη στην Αστυνομία.

Εκτιμάται πως ο Ηλίας Μίχος είχε στην διάθεσή του περισσότερες από τέσσερις φωτογραφίες και περισσότερα από έξι βίντεο της 12χρονης. Ωστόσο βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με την ίδια.

Το κατηγορητήριο για τον Ηλία Μίχο αναφέρει «κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου το οποίο προώθησε μέσω εφαρμογών και πλατφόρμας γνωριμιών» σε άγνωστο αριθμό ανδρών.

 

Από το Blogger.