Στην Αλβανία διέφυγε ο βιαστής του Π.Φαλήρου με το τατουάζ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίησή του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Στην Αλβανία διέφυγε ο βιαστής του Π.Φαλήρου με το τατουάζ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίησή του

 

Stin Alvania diefyge o viastis tou P.Falirou me to tatouaz – I anakoinosi

Πρόκειται για 45χρονο Αλβανό, πρόσφατα χωρισμένο, αλκοολικό, που έμενε με τη μητέρα του και είναι γνωστός στο περιβάλλον του ως «Σπάρτακ» - Η μαρτυρία-κλειδί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, καθώς η αστυνομία όχι μόνο τον ταυτοποίησε, αλλά διαπίστωσε ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ. τώρα θα περιμένει τις αλβανικές Αρχές να συλλάβουν τον βιαστή και να τον εκδώσουν στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό άνδρα, χωρισμένο, που έμενε με τη μητέρα του και είναι 45 ετών.

Η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσε ανακοίνωση για την ταυτοποίησή του:

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Φωτογραφία: newsit.gr

Ο 45χρονος Αλβανός έφυγε από τη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη (27/10) και πέρασε στην Αλβανία από την Κακαβιά, ενώ αυτή τη στιγμή φέρεται να βρίσκεται στην Αυλώνα.

Η αποκάλυψη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Η μαρτυρία που δέχτηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την 28η Οκτωβρίου, αποδείχτηκε πως αφορούσε στον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου! Ο μάρτυρας ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη και αποκάλυψε όλα όσα γνώριζε.

Είπε πως πρόκειται για έναν Αλβανό 45 ετών που ζει χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι σεσημασμένος, είναι πρόσφατα χωρισμένος και αλκοολικός. Ο «Σπάρτακ» όπως είναι γνωστός στο περιβάλλον του, έμενε με την μητέρα του.

 

Ο μάρτυρας είπε ότι δεν γνώριζε για τις επιθέσεις του και είδε τις λεπτομέρειες στην εκπομπή.  Οι αστυνομικοί από την συνεχιζόμενη έρευνα διαπίστωσαν πως πέρασε τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια από τα γενετικά δείγματα που ελήφθησαν από το αυτοκίνητο της κοπέλας που αποπειράθηκε να βιάσει, αλλά και της γυναίκας που τελικά έπεσε θύμα στον πάρκο της Αγίας Σκέπης.

Βάσει περιγραφών από τα θύματά του, ο βιαστής μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του μπράτσο.

Από το Blogger.