«Ωχ»: Η αντίδραση του Έλον Μασκ στις προκλητικές δηλώσεις του Κλάους Σβαμπ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

«Ωχ»: Η αντίδραση του Έλον Μασκ στις προκλητικές δηλώσεις του Κλάους Σβαμπ

«Och»: I antidrasi tou Elon Mask stis proklitikes diloseis tou

 Με ένα «ωχ» απάντησε ο Έλον Μασκ στις προκλητικές δηλώσεις του ιδρυτή  του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ τον οποίο διαβάζει και μελετά με ιδιαίτερη προσοχή ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.

Ο Σβαμπ μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του και αναλύοντας την «Παγκόσμια Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία» (η λέξη initiative είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από πολλούς  σήμερα) ανέφερε ότι το WEF ελέγχει πολλές εταιρείες, όπως  για παράδειγμα η CISCO και τις οποίες σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για την «πρωτοβουλία» του, η οποία αποσκοπεί στην ¨εκπαίδευση των παιδιών στην ιδεολογία του WEF από πολύ μικρή ηλικία, πρακτικά δημιουργώντας “γενίτσαρους” .

Όπως ανέφερε προκλητικά ο Σβαμπ:

«Η εκπαιδευτική μας πρωτοβουλία… έχουμε τη Cisco… και ουσιαστικά όλα τα μεγάλα ονόματα… θα φέρουμε επανάσταση στην εκπαίδευση… θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους… θα θέσουμε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών

… για να διδάξουμε τα παιδιά με την ιδεολογία μας από μικρή ηλικία…»!

Δεν κρύβονται πλέον, αλλά το λένε ανοικτά τι κόσμο θέλουν να προετοιμάσουν, δημιουργώντας μια νέα γενιά υποταγμένη στις ιδεολογίες της ΝΤΠ.

Σημειώνεται πως  η  Cisco Systems, Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η οποία σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες.

Από το Blogger.