O FDA παραδέχεται ότι το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί θρομβώσεις! «Αλλά να συνεχίσετε τους εμβολιασμούς» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

O FDA παραδέχεται ότι το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί θρομβώσεις! «Αλλά να συνεχίσετε τους εμβολιασμούς»

O FDA paradechetai oti to emvolio tis Pfizer prokalei thromvoseis!

Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer έχει συνδεθεί με την πήξη του αίματος σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και προκαλεί θρομβώσεις, όπως παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Βέβαια εν συνεχεία προσπαθεί να το «μαζέψει» και αναφέρει ότι πρόκειται… για σπάνιες περιπτώσεις και  «πιστεύει ακράδαντα ότι τα πιθανά οφέλη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 υπερτερούν των πιθανών κινδύνων της μόλυνσης από τον COVID-19».

Φυσικά αυτό είναι υποκειμενικό και ασαφές. Αφού μέχρι τώρα ο FDA δεν πραγματοποιούσε έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση κανείς δεν ξέρει με ΑΡΙΘΜΟΥΣ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ στοιχεία, τι πραγματικά συμφέρει από τις δύο επιλογές.

Να εμβολιαστεί κάποιος ή όχι; Και εν τέλει αφού ο FDA παραδέχεται κάτι τόσο βαρύ όπως ότι το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί θρομβώσεις με ποιο δικαίωμα το επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση στους Έλληνες εκβιάζοντάς τους με χίλιους δύο τρόπους για να εμβλιαστούν.

Τρία άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα – η έλλειψη οξυγόνου στην καρδιά, μια διαταραχή των αιμοπεταλίων που ονομάζεται ανοσοθρομβοπενία και ένας άλλος τύπος πήξης που ονομάζεται ενδαγγειακή πήξη – αρχικά ανέδειξε κόκκινες σημαίες (σ.σ. σήμα ασφαλεία, κλινικοί δείκτες που δείχνουν μια υποκείμενη πάθηση που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σοβαρή), είπαν οι ερευνητές.

Ακόμα βαθύτερες αξιολογήσεις, όπως συγκρίσεις με πληθυσμούς που έλαβαν εμβόλια κατά της γρίπης, έδειξαν ότι τα τρία προαναφερθέντα δεν πληρούσαν πλέον το στατιστικό όριο για σήμα ασφαλείας.

Οι ερευνητές εξέτασαν δεδομένα που καλύπτουν 17,4 εκατομμύρια ηλικιωμένους Αμερικανούς που έλαβαν συνολικά 34,6 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου μεταξύ 10 Δεκεμβρίου 2020 και 16 Ιανουαρίου 2022.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Vaccine την 1η Δεκεμβρίου.

Ο FDA είπε ότι δεν προέβη σε καμία ενέργεια για τα αποτελέσματα επειδή δεν αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια προκαλούν κανένα από τα τέσσερα αποτελέσματα και επειδή τα ευρήματα «είναι ακόμη υπό διερεύνηση και απαιτούν πιο ισχυρή μελέτη».

Ο Δρ Peter McCullough, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος για το Ίδρυμα Truth for Health, είπε στους The Epoch Times, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από συστημικούς ελεγκτές ειδήσεων ως μη αξιόπιστη πηγή, ότι το νέο έγγραφο «επιβεβαιώνει τις ανησυχίες των γιατρών ότι η μεγάλη αύξηση στους θρόμβους αίματος, η εξέλιξη της αθηροσκληρωτικής καρδιακής νόσου και οι διαταραχές του αίματος σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19».

Η Pfizer δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

 

 

Τα αρχικά αποτελέσματα της παρακολούθησης ασφάλειας εντόπισαν αυξημένο κίνδυνο τεσσάρων συμβάντων, ανακοίνωσε ο FDA στις 12 Ιουλίου 2021 . Ήταν τα ίδια τέσσερα που περιγράφονται στο νέο έγγραφο, το οποίο είναι η πρώτη ενημέρωση που έδωσε ο οργανισμός για το θέμα από την ανακοίνωσή του. Ήξερε άραγε από το 2021 ο FDA για πιθανή σύνδεση θρόμβων αίματος και εμβολίων; Ναι, απαντάνε επιστήμονες.

Από τις 15 Ιανουαρίου 2022, ανιχνεύθηκαν 9.065 περιπτώσεις έλλειψης οξυγόνου στην καρδιά -γνωστό ως οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου-, αποκάλυψαν οι ερευνητές στην νέα μελέτη. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, εντοπίστηκαν 6.346 περιπτώσεις πνευμονικής εμβολής, 1.064 περιπτώσεις ανοσοθρομβοπενίας και 263 περιπτώσεις πήξης.

Η αρχική ανάλυση έδειξε ένα σήμα ασφάλειας και για τα τέσσερα αποτελέσματα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να προσαρμόσουν τους αριθμούς χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεταβλητές. Για παράδειγμα, σε ένα σημείο προσαρμόστηκαν για την διακύμανση των ποσοστών υποβάθρου ή τα ποσοστά κάθε έκβασης στον γενικό πληθυσμό πριν από την πανδημία. Μετά από ορισμένες προσαρμογές -όχι όλες- το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η ανοσοθρομβοπενία και η ενδαγγειακή πήξη έπαψαν να είναι στατιστικά σημαντικά.

Η πνευμονική εμβολή, ωστόσο, συνέχισε να είναι στατιστικά σημαντική, είπαν οι ερευνητές. Η πνευμονική εμβολή είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

«Οι περιορισμοί της μελέτης περιελάμβαναν πιθανά ψευδή σήματα και πιθανά χαμένα σήματα λόγω παραγόντων όπως οι παράμετροι που προσδιορίστηκαν λανθασμένα», ισχυρίζονται μη κρατικοί επιστήμονες και η άποψή τους παρατίθεται δημοσιογραφικά.

Οι καταστάσεις που δεν προκάλεσαν σήμα ασφαλείας περιελάμβαναν εγκεφαλικό επεισόδιο, φλεγμονή της καρδιάς και σκωληκοειδίτιδα.

Τα σήματα ανιχνεύθηκαν μόνο μετά τον εμβολιασμό Pfizer. Οι αναλύσεις για σήματα μετά την λήψη των εμβολίων Moderna και Johnson & Johnson δεν προκάλεσαν ανησυχίες.

Η Moderna και η Johnson & Johnson δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

Παρενέργειες
Και τα τρία εμβόλια έχουν συνδεθεί με μια σειρά από παρενέργειες. Η φλεγμονή της καρδιάς συνδέεται αιτιολογικά με τα εμβόλια Moderna και Pfizer, επιβεβαίωσαν ειδικοί σε όλο τον κόσμο, ενώ η Johnson & Johnson’s έχει συσχετιστεί με θρόμβους αίματος.

Άλλες καταστάσεις, όπως η πνευμονική εμβολή, έχουν αναφερθεί στις αρχές και έχουν περιγραφεί σε μελέτες , αν και ορισμένες εργασίες δεν έχουν βρει αύξηση του κινδύνου μετά τον εμβολιασμό.

Περίπου 4.214 αναφορές πνευμονικής εμβολής μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων 1.886 αναφορών μετά την λήψη του εμβολίου Pfizer, έχουν αναφερθεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου των ΗΠΑ έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Κατά την ίδια ημερομηνία, υπάρχουν 1.434 αναφορές για έμφραγμα του μυοκαρδίου μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων 736 μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer. 469 αναφορές ανοσοθρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων 234 μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer. Και έχουν αναφερθεί 78 αναφορές ενδοαγγειακής πήξης μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων 42 μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer.

Οι αναφορές στο σύστημα μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε, αλλά οι περισσότερες υποβάλλονται από εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, σύμφωνα με μελέτες. Ο αριθμός των αναφορών είναι υπομετρημένος, σύμφωνα με μελέτες.

Η νέα μελέτη αναφέρει ότι ο FDA «πιστεύει ακράδαντα ότι τα πιθανά οφέλη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 υπερτερούν των πιθανών κινδύνων μόλυνσης από τον COVID-19». Δεν αναφέρθηκαν στοιχεία που να υποστηρίζουν την πεποίθηση.

Ο FDA πρόκειται να συναντηθεί με την συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων τον Ιανουάριο του 2023 σχετικά με το μέλλον των εμβολίων COVID-19, καθώς τα εμβόλια έχουν πολύ χειρότερη απόδοση κατά της Omicron και των υποπαραλλαγών της.

Ο McCullough είπε στους The Epoch Times: «Ένα μειονέκτημα του συστήματος επιτήρησης CMS είναι ότι δεν κατέγραψε προηγούμενη και επακόλουθη λοίμωξη SARS-CoV-2 που τονίζουν τον σωρευτικό κίνδυνο εμβολιασμού κατά του COVID-19. 

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού ατόμων που έχουν εμβολιαστεί, το ποσοστό των ιατρικών προβλημάτων που πλήττουν τον πληθυσμό και αποδίδονται στα εμβόλια είναι τεράστιο. Έχω ανησυχίες για τη μελλοντική επιβάρυνση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης ως συνέπεια του μαζικού αδιάκριτου εμβολιασμού κατά του COVID-19».

Από το Blogger.