«Κρύος ιδρώτας» στο Μαξίμου: Η ΑΔΑΕ ζήτησε να ενημερώσει την Βουλή για τις έρευνές της στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

«Κρύος ιδρώτας» στο Μαξίμου: Η ΑΔΑΕ ζήτησε να ενημερώσει την Βουλή για τις έρευνές της στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας

«Kryos idrotas» sto Maximou: I ADAE zitise

 Ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Κ. Μπούρα, τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με με την ανακοίνωση, το αίτημα Ράμμου αφορά «την ενημέρωση του σώματος σε σχέση με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, που ανάγονται στις αρμοδιότητες της Αρχής», δηλαδή την πορεία των ερευνών για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Για να ζητάει η Αρχή να ενημερώσει την Βουλή, σημαίνει πως θα έχει να πει καινούρια πράγματα και αυτά είναι τα αποτελέσματα των ερευνών της στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Αυτό σημαίνει ότι θα ενημερώσει για το ποια ονόματα τελικά παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.


Είναι αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί στις λίστες Βαξεβάνη;

Η ανακοίνωση της ΑΔΑΕ

«Η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών τιμώντας τη συνταγματική της αποστολή και ανταποκρινόμενη στην υποχρέωση κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, υπέβαλε στις 17 Ιανουαρίου 2023, διά του Προέδρου της, Χρήστου Ράμμου, αίτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κο Κ. Μπούρα για σύγκληση της Επιτροπής.

Από το Blogger.