Eπιδημία ξαφνικών θανάτων: «Έσβησε» χωρίς αιτία 15χρονος μαθητής – «Έφυγαν» 51χρονος στην Λαμία & 60χρονος στην Λάρισα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Eπιδημία ξαφνικών θανάτων: «Έσβησε» χωρίς αιτία 15χρονος μαθητής – «Έφυγαν» 51χρονος στην Λαμία & 60χρονος στην Λάρισα!

Epidimia xafnikon thanaton: «Esvise» choris aitia 15chronos mathitis –

Μία πραγματική επιδημία ξαφνικών θανάτων έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα, καθώς μέσα σε 24 ώρες «έφυγαν» από την ζωή ένας 15χρονος μαθητής στην Ηλεία, ένας 51χρονος γιατρός στην Λαμία, ένας 61χρονος επιχειρηματίας στην Λάρισα και ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεκδότης των «Παρπολιτικών» Παναγιώτης Τζένος, σε ηλικία 47 ετών.

Συγκεκριμένα, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του χωριού Λαλά, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας καθώς «έφυγε» από την ζωή ανπάντεχα και ξαφνικά 15χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, τα αδέρφια του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, στο κρεβάτι του, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, στα οποία αναμένεται να ρίξει φως η νεκροψία – νεκροτομή.

Σοκ έχει προκαλέσει σε Λαμία και Λάρισα η είδηση των ξαφνικών θανάτων δύο αγαπητών μελών της κοινωνίας των δύο πόλεων.

Σήμερα το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας, οι οικείοι του 51χρονου γιατρού Γιώργου Στραματόπουλου, έχοντας ανησυχήσει που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους, πήγαν στο σπίτι του και έχοντας ειδοποιήσει κλειδαρά και αστυνομία, μπήκαν και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του!

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις, καθώς οι μέχρι στιγμής ενδείξεις υποδεικνύουν ανακοπή καρδιάς.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 51χρονος το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε με φίλο του και ήταν απολύτως καλά, χωρίς τίποτα να προδικάζει τη συνέχεια.

Αύριο στις 11:00 στον τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα, θα τελεστεί η κηδεία του Δημήτρη Χώτου, ο οποίος πέθανε επίσης ξαφνικά στα 60 του, στη Σαμαρίνα Γρεβενών.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πρώην ιδιοκτήτης του Club «Λάμπα» στον Πλαταμώνα.

Ο Δημήτρης Χώτος φέρεται να πέθανε στον ύπνο του και συγγενικό του πρόσωπο ήταν αυτό που τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Xθες, «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών και χωρίς να πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας, ο δημοσιογράφος, διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη και συνεκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM», Παναγιώτης Τζένος.

Από το Blogger.