Τα πρώτα καταστήματα των «Πολωνικών Zara» ανοίγουν στην Ελλάδα στα τέλη Ιανουαρίου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Τα πρώτα καταστήματα των «Πολωνικών Zara» ανοίγουν στην Ελλάδα στα τέλη Ιανουαρίου

Ta prota katastimata ton «Polonikon Zara» anoigoun

Το πρώτο φυσικό κατάστημά της στην Ελλάδα, στις 27 Ιανουαρίου, ανοίγει η Πολωνική αλυσίδα Sinsay.

Πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου για τα «Πολωνικά» Zara στην Ελλάδα. Η αλυσίδα Sinsay ανοίγει το πρώτο  φυσικό της κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ήδη λειτουργεί το eshop της.

Τα Sinsay έχουν χαρακτηριστεί ως πολωνικά Zara καθώς ακολουθούν την πολιτική του fast fashion που κατέστησε παγκόσμια τάση ο ισπανικός όμιλος της Inditex.

Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση της εταιρείας, παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Σχεδιάζει σειρές μόδας που αποτελούν καθημερινή πηγή έμπνευσης για έφηβες και γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban στυλ.

Οι προτάσεις της μάρκας περιλαμβάνουν επίσης άνετα και λειτουργικά ρούχα για μαμάδες, καθώς και προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά.

Η γκάμα της Sinsay συμπληρώνεται από την κατηγορία προϊόντων διακόσμησης σπιτιού και μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Εδω και αρκετό διάστημα η εταιρία αναζητά προσωπικό για την στελέχωση των καταστημάτων της ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανοίξουν πανελλαδικά ακόμα 30 καταστήματα.

Φέτος η εταιρία αναμένεται να προωθήσει το εμπορικό σήμα της Sinsay, ενώ από το 2024, είναι πιθανό να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα brand του Ομίλου.

 Μετά το Ηράκλειο τα επόμενα καταστήματα έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

 

Από το Blogger.