ΗΠΑ: «Τα τρία ΑΤΙΑ που καταρρίψαμε δεν ανήκουν σε καμία χώρα του πλανήτη» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: «Τα τρία ΑΤΙΑ που καταρρίψαμε δεν ανήκουν σε καμία χώρα του πλανήτη»

IPA: «Ta tria ATIA pou katarripsame den anikoun se kamia chora tou planiti»

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του στρατηγού Γκλεν Βαν Χερκ, επικεφαλής της αεράμυνας των ΗΠΑ ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι τα τρία αγνώστου ταυτότητας αντικείμεν (ΑΤΙΑ) που καταρρίφθηκαν από το Σάββατο μέχρι χθες βράδυ Κυριακή σε Αλάσκα, Γιούκον και στην λίμνη Χιούρον, «δεν έχουν προέλευση κάποια συγκεκριμένη χώρα της Γης»!

Ο στρατηγός Γκλεν Βαν Χερκ ανέφερε ότι το Πεντάγωνο δεν έχει καταφέρει -ως τώρα- να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τους σκοπούς αλλά και τον μηχανισμό λειτουργίας των τριών αντικειμένων που καταρρίφθηκαν το προηγούμενο τριήμερο.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα ΑΤΙΑ με το κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμα ,μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η δήλωσή του ότι «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα κατατάξουμε, σχετικά με το πως κινούνται, από μηχανολογικής άποψης. Ωστόσο, ξεκάθαρα έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν στον αέρα για μεγάλο διάστημα». 

Αυτό το είπε και ο πρώτος πιλότος που προσέγγισε τα οχτάγωνου σχήματος αντικείμενα και δεν είδε πουθενά κάποιου είδους κινητήρα και όμως τα αντικείμενα εκινούντο με μεγάλη ταχύτητα και παρέμεναν στον αέρα για πολλές ώρες!

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Σημαίνουν ακριβώς αυτό το οποίο είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής αεράμυνας: «Θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτές τις αναφορές  (ότι επρόκειτο για κινεζικά μπαλόνια) και δεν θα απέδιδα την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα».

Άμα δεν μπορούν να αποδοθούν σε γήινο κατασκευαστή, τότε αυτό σημαίνει πως η κατασκευή τους οφείλεται σε κάποιον εκτός του πλανήτη Γη, όσο κι αν τρομάζει αυτό.

Άλλωστε με βάση την εξίσωση Nτρέικ, μαθηματικά είναι ιδιαίτερα πιθανή η ευφυής ζωή εκτός του πλανήτη Γη.

 

 pronews

Από το Blogger.