Θύματα απάτης του ινστιτούτου αισθητικής ξεσπούν: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όταν κατάλαβα τι μου έχει συμβεί» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Θύματα απάτης του ινστιτούτου αισθητικής ξεσπούν: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όταν κατάλαβα τι μου έχει συμβεί»

 

Thymata apatis tou institoutou aisthitikis xespoun: «Ithela na aftoktoniso, otan katalava ti mou echei symvei»

Δεκάδες είναι τα θύματα γνωστού ινστιτούτου αισθητικής που φέρεται να υπόσχεται «θαυματουργές» θεραπείες με το αζημίωτο, χωρίς να τις υλοποιεί ποτέ, έχοντας, παράλληλα, καταφέρει να αποσπάσει πολλές χιλιάδες ευρώ από ανύποπτους πελάτες.

Οι καταγγελίες σε βάρος του ινστιτούτου της απάτης έχουν πάρει πια μορφή χιονοστιβάδας, με το ρεπορτάζ του STAR να αναφέρει πως η επιχείρηση αυξάνει την πελατεία της και μέσω της συνεργασίας της με γνωστό μοντέλο και influencer. Θύματά του ινστιτούτου αποκάλυψαν στο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού πως έχασαν χιλιάδες ευρώ για δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες.

Η αισθητικός και influencer Χριστίνα Μπίτα, όπως καταγγέλλει, δεν είναι η μόνη που προπλήρωσε συνεδρίες για lazer, δεν τις έκανε ποτέ και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, για να πάρει τα χρήματά της πίσω. «Ήρθανε δύο αστυνομικοί και μου είπανε “κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα”. Δεν ξέρω, μπορεί να δείτε κάποια διαφήμιση μέσω social, προσέξτε», δήλωσε η ίδια στο TikTok.

Μία ακόμη κοπέλα αποκάλυψε ότι έδωσε χρήματα για έξι συνεδρίες, τις οποίες όμως δεν πραγματοποίησε ποτέ. «Έψαξα να βρω κριτικές, δεν έβρισκα τίποτα στο ίντερνετ, κάποιον να έχει σχολιάσει…», υποστήριξε. Σύμφωνα, πάντα, με τις καταγγελίες των θυμάτων, όταν οι δυσαρεστημένοι πελάτες πηγαίνουν στο ινστιτούτο αισθητικής για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, οι υπάλληλοι τούς απαντούν «ξερά» να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση, είτε να τούς στείλουν εξώδικο.

Έχασε 70.000 ευρώ

Μάλιστα, εκτός από γυναίκες, θύματα του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής έχουν πέσει και άντρες. Ένας από αυτούς αποκάλυψε πως έχασε 70.000 ευρώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Έκανα δύο απόπειρες. Μία απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όταν κατάλαβα περίπου τι μου έχει συμβεί, ότι δεν είχα φράγκο τσακιστό και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται περί απατεώνων», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Άλλο θύμα περιέγραψε πως έφυγε από το ινστιτούτο με έγκαυμα στα χείλη και κατήγγειλε ακόμα και άθλιες συνθήκες υγιεινής. «Πήγα κανονικά, δε μου αφαιρέσαν το μακιγιάζ. Με χτύπησαν με το lazer σε πολύ μεγάλη συχνότητα και μου προκάλεσαν έγκαυμα στο άνω χείλος. Της έλεγα “καίγομαι, αυτή τη στιγμή καίγομαι” και μου έλεγε ότι είναι φυσιολογικό», είπε.

Το STAR επικοινώνησε με το κέντρο αισθητικής, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση για το θέμα.

Από το Blogger.