Προσοχή ο ΕΟΦ ανακαλεί Αντισηπτικά προϊόντα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Προσοχή ο ΕΟΦ ανακαλεί Αντισηπτικά προϊόντα

Prosochi  o EOF anakalei  Antisiptika proionta

 Την ανάκληση αντισηπτικών προϊόντων από την αγορά, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων σε ισχύ ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Τα προϊόντα αφορούν σπρέι, τζελ και μαντηλάκια.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Οργανισμός αναφέρει για τα σπρέι και τζελ, πως αποφασίζει «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων προϊόντων EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure, δεδομένου ότι τα προϊόντα κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων εν ισχύ.

Η εταιρεία EUROLAMP A.B.E.E. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα προϊόντα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά άμεσα».

Σχετικά με τα μαντηλάκια πως ο ΕΟΦ αποφάσισε «την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου προϊόντος Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί χωρίς να έχει άδεια διάθεσης εν ισχύ.

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ – ΒΟΡΔΑΚΗ Ο.Ε. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά άμεσα. Τα σχετικά παραστατικά τίθενται υπόψη του ΕΟΦ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής».

Από το Blogger.