Αυστραλία: Η ρυθμιστική αρχή υποψιάζονταν θανάτους παιδιών λόγω του εμβολίου κατά Covid-19 και το απέκρυψε! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Αυστραλία: Η ρυθμιστική αρχή υποψιάζονταν θανάτους παιδιών λόγω του εμβολίου κατά Covid-19 και το απέκρυψε!

 

Afstralia: I rythmistiki archi ypopsiazontan thanatous paidion logo

Η ρυθμιστική αρχή για τους εμβολιασμούς της Αυστραλίας υποψιάστηκε ότι οι θάνατοι ενός 7χρονου αγοριού και ενός άλλου 9χρονου παιδιού προκλήθηκαν από τις λήψεις εμβολίων mRNA κατά του COVID-19, και ωστόσο δεν προειδοποίησε το αυστραλιανό κοινό όπως αποκαλύπτει το Nation First.

Η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή εμβολίων, Therapeutic Goods Administration ( TGA), δημοσίευσε έγγραφα βάσει της νομοθεσίας για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που δείχνουν ότι η ρυθμιστική αρχή μπορεί να υποψιαζόταν μια «αιτιώδη» σχέση μεταξύ αυτών των θανάτων και των εμβολίων mRNA κατά της COVID-19.

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης υποψίες για μια «αιτιώδη» σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου μιας νεαρής γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα στα 20 τους.

Στην πραγματικότητα, η TGA ισχυρίστηκε ότι η δημοσίευσή τους θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η είδηση προέρχεται από μυστικές εκθέσεις που έγιναν γνωστές μόνο μέσω αιτήματος για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που υποβλήθηκε από τη γενική ιατρό με έδρα το Κουίνσλαντ , Δρ Melissa McCann.

Οι θάνατοι αυτών των δύο παιδιών δεν αναφέρονται σε καμία από τις εκθέσεις ασφάλειας για τα «εμβόλια» που εκδόθηκαν από την TGATGA.

Τα έγγραφα TGA που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο του FOI είναι σημειώσεις αρχείων για αυτά που φέρουν την επισήμανση “Συναντήσεις Ομάδας Αξιολόγησης Θανατηφόρου AEFI” με το AEFI να είναι ένα ακρωνύμιο του TGA Adverse Events Following Immunisation δηλαδή Ανεπιθύμητα Συμβάντα Μετά τον Εμβολιασμό!

Από το Blogger.