Εικόνες που σοκάρουν Απο Την Κυβέρνηση Μητσοτάκη Και Τα funds Απόπειρα έξωσης γυναίκας με αναπηρία στον Αγ.Παντελεήμονα βίντεο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Εικόνες που σοκάρουν Απο Την Κυβέρνηση Μητσοτάκη Και Τα funds Απόπειρα έξωσης γυναίκας με αναπηρία στον Αγ.Παντελεήμονα βίντεο

 

Eikones pou sokaroun Apo Tin Kyvernisi Mitsotaki Kai Ta funds

Δυνάμεις της αστυνομίας με δικαστική κλητήρα προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, ωστόσο πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, αντέδρασαν και τελικά εμπόδισαν την έξωση.

Στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης, μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο με σύνταξη των 300 ευρώ, δεν μπορούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο και ζήτησε διακανονισμό. Παράλληλα, το δάνειο πέρασε σε fund και εκείνη δεν έλαβε ποτέ απάντηση, με αποτέλεσμα τώρα να την βγάζουν έξω από το σπίτι.

«Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» είπε δακρυσμένη.

Από το Blogger.