Σκούζει ο Πορτοσάλτε για τα πανό που τον κράζουν στα γήπεδα! (ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Σκούζει ο Πορτοσάλτε για τα πανό που τον κράζουν στα γήπεδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Skouzei o Portosalte gia ta pano pou ton krazoun sta

Οι αγώνες στα γήπεδα «δεν θα έπρεπε να ξεκινούν» με κρεμασμένα «κουρελόπανα», είπε όντας θιγμένος ο Άρης Πορτοσάλτε, καθώς το κύμα κατακραυγής εναντίον του έχει εξαπλωθεί και στα γήπεδα, λόγω των προκλητικών θέσεών του και της προπαγανδιστικής υποστήριξης που παρέχει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα, δεν σφυρίζει ο διαιτητής αν δεν κατέβουν τα κουρέλια … Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σοβαροί θεσμοί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Δεν σκέφτηκε μάλλον ο Άρης Πορτοσάλτε, ότι σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος επίσης, τα πολύνεκρα δυστυχήματα θα τα χαρακτήριζε κανένας «θυσία», όπως έκανε ανερυθρίαστα ο ίδιος… Ούτε ότι δύο τρένα θα βρίσκονταν στην ίδια γραμμή επί σχεδόν ένα τέταρτο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ μάλιστα, «στοχοποίησε» τις διοικήσεις, συγκεκριμένα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και του μπασκετικού Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι θέμα και διοικήσεων».

Βέβαια πανό εναντίον του υπήρχαν και σε πολλά άλλα γήπεδα (σ.σ. και σε αυτό του Παναθηναϊκού) και όχι μόνο σε αυτά τα δύο…

 

Από το Blogger.