Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα Τα Καταστήματα Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα Τα Καταστήματα Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Pos tha leitourgisoun to Pascha Ta Katastimata Se Athina kai Thessaloniki

 Από τις 6 Απριλίου θα αλλάξει  το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη λόγω της έναρξης της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που παραθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, τα καταστήματα της πρωτεύουσας προτείνεται να είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ έως τις 9μμ τη Πέμπτη  6 Απριλίου, τη Παρασκευή 7 Απριλίου αλλά με το ίδιο ωράριο θα λειτουργήσουν και τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου,  τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, τη  Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου.


Ενώ το Σάββατο 8 Απριλίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ έως τις 6μμ, τη Κυριακή, 9 Απριλίου θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ έως 6μμ, τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1μμ έως τις 7μμ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 π.μ έως τις 3μμ. Ωστόσο κλειστά θα είναι τα καταστήματα την ημέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου και τη Δευτέρα 17 Απριλίου επειδή θεωρούνται ημέρες αργίας.


Δείτε αναλυτικά τον σχετικό πίνακα του Συλλόγου



Με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα, ο Πρόεδρος του ΕΣΑ, Σταύρος Καφούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι να είναι αυτή η εορταστική περίοδος στην οποία θα δούμε ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και οι αγορά θα δείξει ότι είναι η δύναμη της χώρας. Οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον κόσμο στα καταστήματά τους με γεμάτα ράφια και πολύ καλές τιμές. Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους».


Τι ισχύει για την Θεσσαλονίκη

Με εορταστικό ωράριο θα λειτουργήσουν και τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.  Όπως επισημαίνεται, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 π.μ έως τις 9μμ, ενώ το Σάββατο από τις 10π.μ έως τις 6 μμ.


Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου από τις 11π.μ έως τις 6μμ, ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ έως τις 9μμ. Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη 1μμ μέχρι τις 7 μμ , ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 π.μ έως τις 4μμ.


Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 17 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Από το Blogger.