Συνεχίζονται τα προβλήματα Στα Τρένα: Έμεινε από ρεύμα το Intercity και ακινητοποιήθηκε στη Λάρισα «Δεν υπήρχε σχέδιο», καταγγέλλει επιβάτης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Συνεχίζονται τα προβλήματα Στα Τρένα: Έμεινε από ρεύμα το Intercity και ακινητοποιήθηκε στη Λάρισα «Δεν υπήρχε σχέδιο», καταγγέλλει επιβάτης

Ola deichnoun pos synechizontai ta provlimata sto sidirodromo Trena: Emeine

 Συνεχίζονται τα προβλήματα στο σιδηρόδρομο 1,5 μήνα περίπου μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα. Λίγες ημέρες μετά την επανεκκίνηση των δρομολογίων η επιβατική αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Αθήνα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αντιμετώπισε προβλήματα το βράδυ της λίγο πριν τη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο MEGA ο κ. Μήνας, επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής μνημόσυνο των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Από το Blogger.