Επιστρεπτέα προκαταβολή: Διαθέσιμες οι καταβολές επιστροφής στο Έντυπο Ε1-Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιολογητικά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Διαθέσιμες οι καταβολές επιστροφής στο Έντυπο Ε1-Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιολογητικά

 

Epistreptea prokatavoli: Diathesimes oi katavoles epistrofis sto Entypo

Διαθέσιμες είναι οι καταβολές επιστροφής της επιστρεπτέας προκαταβολής στο Έντυπο Ε1, όπως ενημερώνει σήμερα με ανακοίνωση της η ΑΑΔΕ.

Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 31 Μαΐου 2023 για τις ενισχύσεις των 7 κύκλων της επιστρεπτέας προκαταβολής προκειμένου να μην επιστρέψουν τα ποσά της ενίσχυσης με τόκο που θα «τρέχει» από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Εάν δεν γίνει αυτό, δηλαδή εάν δεν υποβάλουν δικαιολογητικά μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία ή τα δικαιολογητικά δεν αποδεικνύουν ότι, τήρησαν τον όρο της απασχόλησης εργαζομένων, τότε θα πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά της επιστρεπτέας προκαταβολής με τόκο που «τρέχει» από την 1η Δεκεμβρίου 2022 .

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως έως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει επιχειρήσεις να καταβάλουν εφάπαξ και εντόκως τα ποσά της  επιστρεπτέας που βεβαιώθηκαν με το «ραβασάκι» που τους  είχε στείλει στις 2 Νοεμβρίου 2022 η ΑΑΔΕ .

Από το Blogger.