Συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, υπερασπιζόμενος τους ελληνικούς αιθέρες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, υπερασπιζόμενος τους ελληνικούς αιθέρες

Symplironontai 17 chronia apo tin imera pou echase ti zoi tou o Sminagos

 Συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, υπερασπιζόμενος τους ελληνικούς αιθέρες και στο πλαίσιο αυτό ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας αναφορά στην αυτοθυσία του ήρωα Έλληνα πιλότου.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε χαρακτηριστικά ότι: Έπεσεν υπέρ Πίστεως & Πατρίδος! Φαρμάκι η μνήμη του χαμού σου, νάμα & βάλσαμο ο τρόπος ζωής κι ο ηρωισμός σου Υπέρ βωμών & εστιών! Σ’ αυτό το μονοπάτι ακολουθούμε Για τη ζωή της Ελλάδας & του Έθνους! Αθάνατος παντοτινέ Ίκαρε της Κρήτης».


Από την μεριά του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε: «23 Μαΐου 2006. Ο Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης υπερασπιζόμενος τον εθνικό μας εναέριο χώρο με αυταπάρνηση πέφτει υπέρ πατρίδος κοντά στην Κάρπαθο. Η εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη. Αθάνατος».

Από το Blogger.