Προειδοποίηση σοκ από τη Μόσχα: «Η Ουάσιγκτον να αρχίσει να φοβάται για την δική της ασφάλεια!» – «Βρισκόμαστε στο χείλος της αβύσσου!» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Προειδοποίηση σοκ από τη Μόσχα: «Η Ουάσιγκτον να αρχίσει να φοβάται για την δική της ασφάλεια!» – «Βρισκόμαστε στο χείλος της αβύσσου!»

 

Proeidopoiisi sok apo ti Moscha: «I Ouasigkton na archisei na fovatai

Ζοφερό μήνυμα για παγκόσμιο ολοκαύτωμα (κάτι που δεν αντιλαμβάνεται κανείς στη Δύση) από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο μίλησε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα παγκόσμιου πολέμου.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ ήταν σαφής: «ΗΠΑ και Ρωσία βρίσκονται στα πρόθυρα ένοπλης σύρραξης. Είναι καιρός για την Ουάσιγκτον να αρχίσει να ανησυχεί για την δική της ασφάλειας», τόνισε με έμφαση.

«Εργαζόμαστε για να αποτρέψουμε την πλήρη κατάρρευση των σχέσεών μας με τις ΗΠΑ στην άβυσσο μιας ανοιχτής ένοπλης σύγκρουσης.

Είμαστε ήδη στα πρόθυρα αυτής της αβύσσου. Οι ΗΠΑ είναι από καιρό άμεσος συμμετέχων στη σύγκρουση. Και εδώ και πολύ καιρό διεξάγουν έναν ανοιχτό υβριδικό πόλεμο εναντίον του Έθνους μας», πρόσθεσε ο Ριάμπκοφ. Και στη συνέχεια συμπλήρωσε, μάλιστα… «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιμετωπίζει «οποιαδήποτε μηνύματα προέρχονται από τη Μόσχα ως στοιχείο μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης.

Η Ρωσία είναι κυριολεκτικά έτοιμη να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της. Για να αποτρέψει απειλές για την ασφάλειά της και την ασφάλεια της ηγεσίας της», πρόσθεσε, επίσης.

Ο Ρώσος υφυπουργός επανέλαβε επίσης τους ρωσικούς ισχυρισμούς ότι η Ουάσιγκτον μοιράζεται την ευθύνη με το Κίεβο για την επίθεση στο Κρεμλίνο , κάτι που οι ΗΠΑ αρνούνται.

«Οι δηλώσεις τους περί μη εμπλοκής δεν πείθουν κανέναν, μάλιστα. Και θυμίζουν πώς προσπάθησαν να μας κατηγορήσουν λίγο πολύ και για τον βομβαρδισμό του Nord Stream», είπε, επίσης, ο Ριάμπκοφ.

 Την ίδια ώρα φορτίο με γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 A4 εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικό συρμό στην περιοχή της Οδησσού, κάτι που σημαίνει πως η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία προτίθεται να εκδηλώσει επίθεση στο νότιο τομέα του μετώπου όπως είχε αποκαλυφθεί από τους ίδιους τους Αμερικανούς.

 Παράλληλα εντολή προς τους υφιστάμενους υφυπουργούς έδωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοιγκού για άμεση προώθηση ποσοτήτων πυρομαχικών στην ανατολική Ουκρανία και εφοδιασμό των δυνάμεων που μετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση και της Wagner συμπεριλαμβανομένης.

Σήμερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε τη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια για να ελέγξει την ετοιμότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων που θα σταλούν στο μέτωπο.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Κουζμένκοφ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιμελητεία, παρουσίασε στον Σόϊγκού σύγχρονα άρματα μάχης, οχήματα μάχης και άλλο εξοπλισμό.

Ο Ρώσος υπουργός επιθεώρησε επίσης εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επισκευής όπλων και εξοπλισμού που αποσύρθηκαν από την εμπόλεμη ζώνη.

Ο Σόϊγκού ανέθεσε στον κ. Kuzmenkov να έχει ειδικό έλεγχο σε θέματα συνεχούς και ρυθμικού εφοδιασμού των στρατευμάτων στις περιοχές της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας με όλα τα απαραίτητα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Στο αρχηγείο της κοινής στρατιωτικής ομάδας, οΣ.Σόιγκου άκουσε αναφορές από τους Υφυπουργούς Άμυνας και τους διοικητές των ομάδων για την τρέχουσα κατάσταση, καθώς και το σχέδιο για τις επόμενες ενέργειες.

Από το Blogger.