Ο διάσημος ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στην Ελλάδα στο Πήλιο για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ο διάσημος ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στην Ελλάδα στο Πήλιο για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς

O diasimos ithopoios Tzeison Steitham epistrefei stin Ellada sto Pilio gia ta gyrismata tileoptikis seiras

Ο διάσημος ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στην Ελλάδα ως πρωταγωνιστής μεγάλης τηλεοπτικής σειράς, γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στο Πήλιο.

  1. Έρχεται στο Πήλιο ο δημοφιλής ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ για να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά - υπερπαραγωγή. Ο Άγγλος ηθοποιός με τα εκατομμύρια θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να βρεθεί στο βουνό των Κενταύρων στις 7 Ιουνίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

 

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε αμερικανική σειρά, που γυρίζεται για λογαριασμό του BBC. Πρόκειται να διαμείνει στον Άη Γιάννη Πηλίου για λίγες ημέρες ενώ στο ονειρικό βουνό θα βρεθούν ακόμη 150 μέλη συνεργείων της μεγάλης παραγωγής, μεταξύ των οποίων θα είναι και βοηθητικοί ηθοποιοί από την Ελλάδα.

Τα γυρίσματα θα κρατήσουν επτά εβδομάδες και θα γίνουν στις παραλίες Άγιος Ιωάννης, Πλάκα, Άγιοι Σαράντα, Φακίστρα, Παρίσαινα, Μυλοπόταμος, όπως είπε ο δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης. Οι τεχνικοί θα «προσομοιώσουν» τα μέρη στο Πήλιο με τα νησιά Φίτζι όπου -σύμφωνα με το σενάριο- θα εκτυλίσσονται οι σκηνές.

 

Υπήρχαν κι άλλα μέρη που «διεκδικούσαν» τα γυρίσματα αλλά επιλέχθηκε το Πήλιο γιατί η τοπική βλάστηση και η θάλασσα «φέρνουν» πολύ στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, που μίλησε στον ΑΝΤ1.



 

Από το Blogger.