Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα ειδικότητας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα ειδικότητας

Panellinies 2023 EPAL: Ta themata pou epesan sta mathimata eidikotitas

Ανακοινώθηκαν τα θέματα σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας για τα ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες 2023

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα στις πανελλήνιες 2023 πριν από λίγο ενώ σε λίγη ώρα το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα «ανεβάσει» τις σωστές απαντήσεις για να ξέρουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ το πως τα πήγαν.


Τα θέματα στις πανελλήνιες 2023 που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας ΕΔΩ


Το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2023 σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας.


Ακολούθως, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.


Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Αυτά είναι τα θέματα σε Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ Αυτά είναι τα θέματα σε ΑΟΘ


Αυτά είναι τα θέματα σε Δίκτυα Υπολογιστών

Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Θεωρίας


Από το Blogger.