Η.Κασιδιάρης: «Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι να μας περιορίσει στο 2,99%» – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τους «Σπαρτιάτες» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Η.Κασιδιάρης: «Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι να μας περιορίσει στο 2,99%» – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τους «Σπαρτιάτες»


I.Kasidiaris: «To schedio Mitsotaki einai na mas periorisei sto 2,99%» – Ti

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη συμπαράστασή του στο κόμμα «Σπαρτιάτες», μετά το νέο «μπλόκο» που δέχθηκε το κόμμα του «Έλληνες για την Πατρίδα», από τον Άρειο Πάγο, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στα social media. 

Ο Η.Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι το «σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι» να περιοριστούν οι «Σπαρτιάτες» στο 2,99% και να μην καταφέρουν να μπουν στη Βουλή για ελάχιστες ψήφους.

Ο ίδιος προσθέτει ότι αυτό θα γίνει με «την συνωμοσία σιωπής στα κανάλια, με την singularlogic και με τα συστημικά δεκανίκια».

Αναλυτικά το μήνυμα του Η.Κασιδιάρη: 

«Το Σύστημα εμφανίζει σκοπίμως τους Σπαρτιάτες στο όριο του 3% και επιστρατεύει κάθε έκνομο μέσο αποσιώπησης και νοθείας. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη ψήφο – ψήφο μέχρι την Κυριακή και να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη Εθνική μας προσπάθεια.

Βγείτε στους δρόμους, σε καφενεία, λαϊκές αγορές και σε κάθε χώρο κοινωνικής συνάθροισης. Μοιράστε έντυπο υλικό και ψηφοδέλτια.

Κινητοποιήστε όλους τους γνωστούς και τους φίλους.

Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι να μας περιορίσει στο 2,99% με την συνωμοσία σιωπής στα κανάλια, με την singularlogic και με τα συστημικά δεκανίκια. Θα νικήσουμε αν υπερβάλλουμε εαυτούς στην τελική ευθεία. Τις κρίσιμες ημέρες που απομένουν μην αφήσετε στιγμή να πάει χαμένη. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τη μεγάλη νίκη και θα γράψουμε Ιστορία!»

 

Στήριξη Π.Κουρτζίδη σε «Σπαρτιάτες» 

Την στήριξή του προς το κόμμα «Σπαρτιάτες» εξέφρασε και ο πρόεδρος του κόμματος που δημιούργησε ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας, Πάρις Κουρτζίδης.

 

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις 

Οριακή θα είναι η «μάχη» για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Το κόμμα έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστες ημέρες να αυξήσει ραγδαία τα ποσοστά του και τώρα φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο 3%.

Πρόκειται για ένα κόμμα που, όπως δήλωσε και πρόεδρός του, Βασίλης Στίγκας στον Τάσο Γκουριώτη στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS δεν κατέβηκε στις πρώτες εκλογές, λόγω κόστους.

 

 Pronews.gr

Από το Blogger.