Μπάχαλο στο ΕΣΥ Ακόμα ένα περιστατικό αυτή τη φορά στη Χίο Δημοτικός σύμβουλος Χίου: Κατέρρευσε Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Μπάχαλο στο ΕΣΥ Ακόμα ένα περιστατικό αυτή τη φορά στη Χίο Δημοτικός σύμβουλος Χίου: Κατέρρευσε Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει

Bachalo  sto ESY Akoma ena peristatiko  afti ti fora sti Chio Dimotikos

 Ένα ασθενοφόρο υπάρχει στη Χίο το οποίο κάλυπτε την ίδια ώρα άλλο περιστατικό


Ακόμα ένα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Χίο, υπογραμμίζει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ που οδηγεί σε τραγικές συνέπειες όπως έχει αποδειχτεί με τον πλέον δραματικό τρόπο τις τελευταίες ημέρες με τους θανάτους των δύο γυναικών στην Κω και στη Νέα Μάκρη.


Σύμφωνα με το astraparis.gr, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μάρκος Σκούφαλος, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης από την αίθουσα του δημαρχείου στο νοσοκομείο της Χίου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία.


Το χρονικό

Την ώρα που μιλούσε για το θέμα της λειψυδρίας ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά», διέκοψε την ομιλία του, με τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να συνδράμουν σε βοήθεια όπως και ο γιατρός κ. Γιάννης Μαλαφής. Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.


Δημοτικοί σύμβουλοι κατέβασαν από το δημαρχείο, πάνω σε καρέκλα τον κ. Σκούφαλο, τον έβαλαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έχει συνέλθει και υποβάλλεται σε εξετάσεις.


Στιγμιότυπα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεξιά ο κ. Σκούφαλος


Από το Blogger.