Έκτακτο Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Έκτακτο Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ektakto  Pethane o Silvio Berlouskoni

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο γνωστός στην Ιταλία κυρίως με το ψευδώνυμο Cavaliere (σ.σ Ιππότης) υπήρξε μία χαρισματική αλλά και αμφιλεγόμενη χωρίς αμφιβολία προσωπικότητα  ειδικά στον τομέα των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, για την Ιταλία.

Γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1936 στο Μιλάνο ο Μπερλουσκόνι έφτασε να γίνει από κορυφαίος επιχειρηματίαςΠρωθυπουργός της χώρας αλλά και έκπτωτος και καταδικασμένος.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έζησε μία ζωή, όπως του άρεσε, πάντοτε στα άκρα και κατάφερε το όνομά του να είναι παγκοσμίως γνωστό, αδιαφορώντας για τους λόγους.

Μία ξέφρενη πορεία - Από τη νομική στο «Έβερεστ» της δημοφιλίας

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γεννήθηκε στο Μιλάνο με την Ιταλία όμως να βρίσκεται στην λάθος πλευρά της ιστορίας και να είναι βασικό στέλεχος του ναζιστικού άξονα.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών η οικογένεια του Μπερλουσκόνι θα αναγκαστεί να φύγει από το Μιλάνο σε ένα μικρό χωριό εκτός της μεγαλούπολης του ιταλικού Βορρά καθώς οι συμμαχικοί βομβαρδισμοί ήταν συνεχείς.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά τον πόλεμο θα ολοκληρώσει όλες τις σχολικές βαθμίδες όντας ένας μέτριος μαθητής και θα αποφοιτήσει το 1961 από τη νομική. Ο νόμος δεν ήταν το στοιχείο του, τουλάχιστον ως υπερασπιστής του. Θα ξεκινήσει να εργάζεται ως πωλητής για σκούπες και θα «φτιάξει» όνομα ως τραγουδιστής κυρίως σε μικρά κέντρα και clubs του Μιλάνου αλλά και κρουαζιερόπλοια.

Από το Blogger.