Ρωσία: «Πραξικόπημα» από Πριγκόζιν – Στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους βγάζει ο Πούτιν - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ρωσία: «Πραξικόπημα» από Πριγκόζιν – Στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους βγάζει ο Πούτιν

Rosia: «Praxikopima» apo Prigkozin – Stratiotika ochimata stous dromous vgazei o Poutin

Η κατάσταση στην Ρωσία και στην διαμάχη μεταξύ Γ.Πριγκόζιν και όσοι από τους Wagner τον στηρίζουν, και των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας δείχνουν να εκτραχύνονται με αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας μεταξύ αυτών και στην Μόσχα.

Μετά τα χθεσινά μηνύματα και αναγγελίες ενεργειών χθες, την κατηγορία για στασιασμό και το μήνυμα του ιδρυτή της στρατιωτικής εταιρείας ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, σήμερα συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε Μόσχα και Ροστόφ!

«Αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες» διεξάγονται στην Μόσχα, δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ρωσίας Σεργκέι Σομπιάνιν, μετά την ανακοίνωση της παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner ότι στασιάζει κατά του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

 

 «Βάσει των πληροφοριών που μας έρχονται, αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μόσχα με στόχο να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας», αναφέρει ο Σομπιάνιν σε μήνυμά του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

 Η περιφερειακή διοίκηση της Βορόνεζ κάλεσε σήμερα τους κατοίκους να αποφύγουν τον αυτοκινητόδρομο M-4, που συνδέει την πρωτεύουσα Μόσχα με περιοχές της νότιας Ρωσίας οι οποίες γειτονεύουν με την Ουκρανία, διότι κινείται σε αυτόν οχηματοπομπή του στρατού, ώρες μετά την ανταρσία του επικεφαλής της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Βάγκνερ, που διεμήνυσε πως θα διώξει την ηγεσία του γενικού επιτελείου.

Από το Blogger.