Γκλέτσος: Μαζεύουμε υπογραφές για να μεταπείσουμε τον Τσίπρα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Γκλέτσος: Μαζεύουμε υπογραφές για να μεταπείσουμε τον Τσίπρα

Gkletsos: Mazevoume ypografes gia na metapeisoume ton Tsipra

«Επειδή πιστεύω ότι θα είναι κάτι κακό για τον τόπο (να φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας) θα ξεκινήσουμε μία πρωτοβουλία να μαζέψουμε


υπογραφές, όσες μπορούμε περισσότερες, για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος, γιατί αυτό θα είναι καλό για το μέλλον του τόπου» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αναλογιστεί ο Αλέξης Τσίπρας το πόσο δύσκολες είναι οι περιστάσεις. Θα αναλογιστεί το μομέντουμ, το δύσκολο για τη χώρα, για τον λαό και πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, που δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δεν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να σηκώσει το λάβαρο της αντιπολίτευσης με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, διότι είναι ένας πρωθυπουργός ο οποίος πέρασε από τη «Σκύλλα και τη Χάρυβδη» και βγήκε μπροστά, έβγαλε την Ελλάδα από τα πιο δύσκολα, πήρε στις πλάτες του τις αμαρτίες και τα εγκλήματα άλλων. Έπεσαν επάνω του για να τον κάνουν να παραιτηθεί. Δεν πρέπει όμως να παραιτηθεί διότι απέναντι στην ιστορία πρέπει να μείνει όρθιος» πρόσθεσε στην ΕΡΤ ο κ. Γκλέτσος.

 

«Εμείς δεν θέλουμε να τον επιβάλλουμε αρχηγό. Εμείς θέλουμε απλά να δεχτεί να είναι ξανά υποψήφιος. Και ο κόσμος, ο λαός θα ψηφίσει και θα δώσει την επόμενη αρχηγία, τον επόμενο πρόεδρο» διευκρίνισε.

 

«Μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε βρει έναν τρόπο να γίνεται η διαδικασία ηλεκτρονικά», εξήγησε ο κ. Γκλέτσος ενώ συμπλήρωσε ότι θα είναι απαραίτητα τα στοιχεία της ταυτότητας για να υπογράψει κάποιος.

 

Από το Blogger.