Τρομακτική γκάφα: Η ΝΔ έστειλε… συλλυπητήρια για την επέτειο των 49 ετών από την ίδρυσή της! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Τρομακτική γκάφα: Η ΝΔ έστειλε… συλλυπητήρια για την επέτειο των 49 ετών από την ίδρυσή της!

Tromaktiki gkafa: I ND esteile… syllypitiria gia tin epeteio ton 49

 

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η γκάφα του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανήμερα της επετείου των 49 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος!

Στο δελτίο τύπου που απεστάλη μαζικά σε χιλιάδες email, το γραφείο Τύπου της Πειραιώς καταλήγει με… συλλυπητήρια «στην οικογένεια και τους οικείους του», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους διάβασαν το κείμενο.

«Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει» αναφέρει το ΔΤ για να συνεχίσει με αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως αναφέρει πηγαίνει τη χώρα μπροστά και εγγυάται «σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει». Και εκεί ακολουθούν τα… ειλικρινή συλλυπητήρια του κόμματος.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για γκάφα, ή αν κάποιος θέλησε να επισημάνει την κατάντια του κόμματος στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο μετά από λίγη ώρα, ακολούθησε ορθή επανάληψη, στην οποία είχε αφαιρεθεί η τελευταία πρόταση… Το σίγουρο είναι ότι θα τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη!

Πηγη   newsbreak

Από το Blogger.