Σοκ στη Σαλαμίνα από τη δράση του ιερέα - Φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Σοκ στη Σαλαμίνα από τη δράση του ιερέα - Φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικο

Sok sti Salamina apo ti drasi tou ierea - Feretai na aselgouse

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας μετά την σύλληψη 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού. Τα στόματα πλέον ανοίγουν και οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν ιερέα με δύο πρόσωπα.

 

Είναι ο 68χρονος  παλαιοημερολογίτης ιερέας ο οποίος φέρεται να ασελγούσε  σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού.  Χοροστατεί στη λειτουργία του Πάσχα στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής στη Σαλαμίνα.

 

Ανοίγουν τα στόματα στην τοπική κοινωνία

Μετά τις αποκαλύψεις για τον 68χρονο ιερέα, οι κάτοικοι της μικρής κοινωνίας στο νησί είναι σοκαρισμένοι και οργισμένοι.

 

«Ακουγότανε ότι στη θάλασσα έπιανε τα παιδάκια και τα χάιδευε. Αγόρια, αγόρια. Εμένα ήταν φίλος μου ο παπάς , αλλά από αυτή τη στιγμή δεν θέλω ούτε να του μιλάω ούτε να τον ξέρω», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

 

Ο ιερέας λειτουργούσε στην εκκλησία, συμμετείχε στις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας, και όπως λένε κάτοικοι του μικρού οικισμού από το περασμένο καλοκαίρι είχαν ακουστεί ψίθυροι για τη δράση του.

 

«Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι θορυβημένοι, υπάρχει ένταση και αναστάτωση στη μικρή κοινωνία», είπε ένας ακόμη.

Η κατηγορία το 2018

Ο ιερέας είχε κατηγορηθεί ξανά το 2018 για τη διάπραξη παρόμοιων αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος άλλου ανηλίκου αγοριού και είχε καταδικαστεί το 2021 σε ποινή 9 ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Έτσι, κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Ο 68χρονος ιερέας, πατέρας δυο παιδιών αναμένεται αύριο, Τετάρτη, να απολογηθεί στον 5ο ανακριτή Πειραιά.

 

Από το Blogger.