Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Φατίχ Τερίμ – «Έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Φατίχ Τερίμ – «Έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα»

Panathinaikos: Symfonise me ton Fatich Terim – «Erchetai tin

 Χαμό είχαν προκαλέσει τα τουρκικά ΜΜΕ για τη συμφωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό.  Με δήλωση του, ο Τερίμ επιβεβαιώνει τη συμφωνία με το «τριφύλλι». 

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Yağız Sabuncuoğlu, ο οποίος έγραψε ότι: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει τον Φατίχ Τερίμ».

 Λίγη ώρα μετά το tweet που γνωστοποίησε την είδηση, ήρθε η επιβεβαίωση της από τον ίδιο τον έμπειρο τεχνικό.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα», ανέφερε ο Τερίμ, στη λακωνική δήλωση που φέρεται να έκανε στην Τουρκία.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν ότι ο 70χρονος τεχνικός θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι για τους περισσότερους στη γειτονική χώρα ο κορυφαίος Τούρκος προπονητής. Μετράει πολλούς τίτλους και διακρίσεις με κορυφαία όλων η κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με τη Γαλατασαράι το 2000.

Ο 70χρονος προπονητής είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο του 2022, όταν κι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Γαλατά, στον πάγκο της οποίας έχει βρεθεί συνολικά τέσσερις φορές. Ισάριθμες φορές βρέθηκε και στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Τουρκίας.

«Λύθηκε μονομερώς
το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Yağız Sabuncuoğlu, ο οποίος αποκάλυψε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη διακοπεί μονομερώς.



Από το Blogger.