Eikones ntropis ston Korydallo: Xylo kai chaos dielysan

 Σκηνές που δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό εκτυλίχθηκαν στον Κορυδαλλό, όπου φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μετατράπηκε σε πεδίο έντασης και επεισοδίων, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ της Προοδευτικής και της Κ19 του Ολυμπιακού, θερμόαιμοι οπαδοί συγκρούστηκαν αρχικά έξω από το γήπεδο, με την ένταση να μεταφέρεται γρήγορα και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν αποκαρδιωτικές: παίκτες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, νεαροί ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι από τον πάγκο και τον αγώνα να μην ξεκινά ποτέ.

Η διοργάνωση, που είχε έντονο συμβολικό χαρακτήρα με τίτλο «Βάζουμε γκολ στη φτώχεια», κατέληξε σε πλήρη αποτυχία, καθώς τα επεισόδια ανάγκασαν τις ομάδες να αποχωρήσουν άρον-άρον προς τα αποδυτήρια.

Μάλιστα, η προγραμματισμένη απονομή του τροπαίου στην Προοδευτική – που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά – δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, με το κύπελλο να μένει… ξεχασμένο σε έναν πάγκο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν και τραυματισμοί, με αρκετούς να δέχονται τις πρώτες βοήθειες στα αποδυτήρια.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ  newsbreak.gr