«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Ραφήνας: «Θα έχουμε 120 νεκρούς» (ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

«Βόμβα» από τον Δήμαρχο Ραφήνας: «Θα έχουμε 120 νεκρούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς για τις ευθύνες στην φονική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για «συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων που άφησαν τον κόσμο να καεί χωρίς να τον προειδοποιήσουν». Οπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Μπουρνούς.
«Προσπαθούν να μεταθέσουν ευθύνες αυτοί που τις έχουν για να πάνε σε ανθρώπους της πρώτης γραμμής», είπε και πρόσθεσε: «Αυτοί που φταίνε ήταν εκείνοι που ήταν ανεπαρκείς. Δεν μας δόθηκε καμία σύσταση εκκένωσης. Και να μας δινόταν, δεν ήμαστε αρμόδιοι όταν φεύγει η φωτιά από ένα Δήμο».
Επίσης ο δήμαρχος Ραφήνας διέψευσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Ο κ. Τόσκας είπε πως ενημερωθήκαμε για εκκένωση. Αυτό είναι ψευδές. Είναι όλα καταγεγραμμένα».
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά ήταν εκτός». Απέφυγε να πει ποιον πήρε μετά, αφήνοντας ωστόσο υπόνοιες για συγκεκριμένα πρόσωπα.
«Δεν είχα αρμοδιότητα να δώσω εντολή για εκκένωση. Αν έδινα και σκοτωνόταν κάποιος…», επεσήμανε ο δήμαρχος Ραφήνας.
Οσο για τον αριθμό των νεκρών, ο κ. Μπουρνούς ο οποίος από τα πρώτα 24ωρα κάνει λόγο για τριψήφιο αριθμό νεκρών, είπε: «Ολοι οι αγνοούμενοι φυσιολογικά δεν είναι ζωντανοί. Αν ο αριθμός των νεκρών με των αγνοουμένων προστεθούν.... Μιλάμε για πάνω από 100 θύματα».


Από το Blogger.