Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στην Κρήτη: Βούλγαρος μαχαίρωσε Μαροκινό μπροστά στον κόσμο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στην Κρήτη: Βούλγαρος μαχαίρωσε Μαροκινό μπροστά στον κόσμο



Συνελήφθη ένα άτομο με το ματωμένο μαχαίρι πάνω του - Το θύμα έχει χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά και εισήχθη στο χειρουργείο με ακατάσχετη αιμορραγία

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου μπροστά από τη Δημοτική Αγορά των Χανίων, μεταξύ δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα ένα άτομο να διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένος από μαχαίρι.

H συμπλοκή έγινε μεταξύ παρέας νεαρών ατόμων, αγνώστων λοιπών στοιχείων, και εξετράπη όταν ένας εξ' αυτών, έβγαλε μαχαίρι και με ακαριαία χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά, τραυμάτισε σοβαρά άνδρα πιθανότατα Μαροκινής καταγωγής, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το θύμα διεκομίσθη χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο και ενώ αιμορραγούσε ακατάσχετα. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρότι στο σημείο της συμπλοκής οι αρχές ξέπλυναν το πεζοδρόμιο, τα αίματα είναι ακόμη εμφανή.
Ο δράστης πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθη ενώ κρατούσε ακόμα πάνω του το μαχαίρι. Το θύμα εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της αιματηρής συμπλοκής, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς υπήρχε πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες που είχαν μείνει αποσβολωμένοι με τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

Παρά τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα από τις πυρκαγιές, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών παραμένει μια πραγματικότητα και οι Σύριζα-Ανέλ είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες αφού οι ίδιες οι πολιτικές που ακολουθούν, ευνοούν τέτοια φαινόμενα παραβατικότητας.





Από το Blogger.