ΑΕΚ – Ματιάσεβιτς: «Δύσκολο να αποκτηθεί ο Λεονάρντο» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΑΕΚ – Ματιάσεβιτς: «Δύσκολο να αποκτηθεί ο Λεονάρντο»


Σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ξεκαθάρισε ότι με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα μπορεί να αποκτηθεί ο παίκτης.
Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο, τον 26χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί.

Ωστόσο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα hotsport.rs, ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, τόνισε ότι δύσκολα θα αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα,

«Είδα ότι γράφτηκε για πιθανή μετακίνηση του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν μίλησα με τον Λεονάρντο, αλλά είχε μιλήσει η ΑΕΚ μαζί του έναν μήνα πριν. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που υπήρξε επαφή ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη», ανέφερε ο Ματιάσεβιτς για τον Λεονάρντο.

Την περασμένη σεζόν, ο Λεονάρντο μέτρησε 11 γκολ κι 7 ασίστ σε 23 παιχνίδια με την Αλ Αχλί, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Γκαμπάλα και Ανζί, προτού πάει το καλοκαίρι του 2016 στην Παρτιζάν. Μάλιστα, πέρυσι τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Από το Blogger.