Προπαγανδιστικό βίντεο: Θέλουν να μετατρέψουν την Λέσβο & τα νησιά του Α.Αιγαίου σε στρατόπεδα παράνομων μεταναστών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Προπαγανδιστικό βίντεο: Θέλουν να μετατρέψουν την Λέσβο & τα νησιά του Α.Αιγαίου σε στρατόπεδα παράνομων μεταναστών

Μία τεράστια επιχείρηση προπαγάνδας προκειμένου να καλυφθεί ολόκληρη η νήσος Λέσβος από «κέντρα φιλοξενίας» προσφύγων και παράνομων μεταναστών βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με την δημοσιοποίηση μιας έκθεσης 19 ΜΚΟ των οποίων ο ρόλος είναι γνωστός, σε ότι αφορά το τι κάνουν στο Α.Αιγαίο όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε από την εξάρθρωση του δικτύου της ERCI.
Πριν λίγες ώρες δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω των AJ+ και Al Jazeera  βίντεο το οποίο αντί να παρουσιάζει την τραγωδία των κατοίκων της Λέσβου και των άλλων νησιών του ανατολικού Αιγαίου  από την αναγκαστική «φιλοξενία» δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών με κουλτούρα και τρόπο ζωής που λίγο διαφέρει από περιοχές όπου είχε επικρατήσει το ISIS στην Συρία και το Ιράκ, ζητούν την επέκταση των καταυλισμών και την υποδοχή επιπλέον αριθμού τους εκ των οποίων πολλοί θα είναι από την Γερμανία.
Φυσικά αν γίνει αυτό είναι θέμα χρόνου αν όχι να δημιουργηθεί δημογραφική πλειοψηφία σε οποιαδήποτε περίπτωση να καταστούν κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.
Ιδού το προπαγανδιστικό βίντεο:


Φυσικά όλα αυτά γίνονται καθώς η κυβέρνηση Τσίπρα δέχεται ότι της ζητήσει η Γερμανία η οποία θέλει την Ελλάδα να γίνει «αποθήκη» ψυχών ώστε να μην έρχονται οι αλλοδαποί στο έδαφός της.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ξένοι αφήνουν να αιωρείται, η διαρροή πως ακυρωθεί το μέτρο της μείωσης των συντάξεων επειδή ξαφνικά δέχονται ότι το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα είναι βιώσιμο.
Πριν δεν ήταν, τώρα είναι.
Και εννοείται ότι η κυβέρνηση δεν κάνει μόνο ότι της πουν για το μεταναστευτικό αλλά το έπραξε και στο Σκοπιανό και σε σειρά πολλών άλλων ζωτικών για την χώρα θεμάτων.
Από το Blogger.