Συγκλονίζει ο Γκλέτσος για την υγεία του: Βελάζεις από τον πόνο [βίντεο] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκλονίζει ο Γκλέτσος για την υγεία του: Βελάζεις από τον πόνο [βίντεο]


Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλούς ανθρώπους της σελέμπριτι κοινωνίας να μοιράζονται προβλήματα υγείας τους που τους άλλαξαν τη ζωή και τον τρόπο σκέψης. Σιγά σιγά αυτό το συνηθίζει το αυτί. Εκείνο που πάντοτε θα συγκλονίζει τον ακροατή είναι η διαχείρισή τους και το πως το εξωτερικεύουν. Ο Απόστολος Γκλέτσος στην προκειμένη, μίλησε για σοβαρά προβλήματα, αλλά με μια τρομερή ηρεμία.
Παρά το γεγονός ότι για πολλά χρόνια τώρα τον ακούμε σε συνεντεύξεις αρκετά συχνά, δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο για τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει. Το γεγονός δηλαδή ότι έχει 4 χρόνια τώρα που αντιμετωπίζει καρκίνο, δεν είναι κάτι που το γνώριζε ο κόσμος. Ούτε για τα προβλήματα της καρδιάς του.
Αφήνοντας στην άκρη το ότι η περσόνα που έχει χτίσει αυτά τα χρόνια ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συνάδει με την τρωτότητα, με το να τον βλέπουμε ως ευάλωτο, ο ηθοποιός δείχνει πολύ συνειδητοποιημένος απέναντι σε αυτά που τον ταλαιπωρούν, αλλά και στο πιο απευκταίο, αλλά αναπότρεπτο σενάριο για όλους μας.
«Εγώ είμαι εφτάψυχος. Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς.
Η καρδιά μας λειτουργεί καλά.Να ακούτε τους γιατρούς σας. Να παίρνετε τα φάρμακά σας. Εγώ πιστεύω ό,τι όντως αυτό που δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες.  Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε. Πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα.
Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος.»
Από το Blogger.