ΕΚΤΑΚΤΟ! Τα βρήκαν ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ! Τρόμος στην Αθήνα εάν… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τα βρήκαν ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ! Τρόμος στην Αθήνα εάν…


O Ρ.Τ. Ερντογάν έκανε την ανατροπή απελευθερώνοντας τον πάστορα Άντριου Μπράνσον, κίνηση που έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα…

 καθώς ο Ντόναλτν Τραμπ φαίνεται πως γίνεται πιο ελαστικός σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η Ουάσιγκτον θα άρει τις κυρώσεις, η δήλωση του όμως φανερώνει πολλά.
«Ήμασταν πολύ σκληροί με την Τουρκία και θα το εξετάσουμε. Δεν συνάφθηκε καμία συμφωνία. Νιώθουμε πολύ διαφορετικά απέναντι στην Τουρκία σήμερα σε σύγκριση με χθες. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά με την Τουρκία κι ενδεχομένως ακόμη και να έχουμε μια πολύ καλή σχέση».
Σίγουρα η προοπτική να τα βρουν ξανά ΗΠΑ-Τουρκία είναι κάτι που απεύχεται η Ελλάδα, αφού μόνο εις βάρος μας θα εξελιχθεί η κατάσταση. Μην ξεχνάμε, ότι η Τουρκία έχει ήδη στα σκαριά νέα παραλαβή F-35 και αν αναλογιστούμε το παρελθόν, η Άγκυρα έχει βρει στις ΗΠΑ τις «πλάτες» για τις απειλητικές και επεκτατικές ενέργειες της στο Αιγαίο.
Χθες (13/10), ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον πάστορα Μπράνσον.
«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα. Γνωρίζω τι πέρασες. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.
Μάλιστα, για μία ακόμη φορά τον Τούρκο ομόλογό του, διότι έκανε δυνατή την επιστροφή του Μπράνσον στην πατρίδα του.
Από το Blogger.