ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ! Έρχονται εκλογές… - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ! Έρχονται εκλογές…


Δεν αναμένεται να κοπάσει σύντομα η φουρτούνα που έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση, με το θέμα του Πάνου Καμμένου και το περιβόητο Plan B.

 Φαίνεται πως μόνο οι εκλογές μπορούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, κάτι που ασπάζονται και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο να αναφέρει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος πως η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν μπορεί να συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο:


«Με τον Πάνο Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβρη δεν μπορούμε. Το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο.
«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με το Δανέλλη και με τον Κατσίκη. Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου».
Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν επίθεση στον υπουργό Άμυνας, με τον Νίκο Φίλη να τονίζει πως εξαντλεί την δυναμική της αυτή η συνεργασία.
Για τραυματική εμπειρία από τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ έκανε λόγο και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.
«Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ανθρώπους που είναι κατά της συμφωνίας Πρεσπών, έχουν ρατσιστικές απόψεις, είναι άλλη ιδεολογική κατεύθυνση, ένας που δεν εχθρεύεται την ακροδεξιά δεν μπορείς να τον έχεις μέσα, δεν μπορείς να κατεβάσεις στο Αιγαίο δήμαρχο που είναι κατά των μεταναστών, μην τρελαθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και απάντησε έμμεσα στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το Plan B λέγοντας πως «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δυο λαούς και για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια», ενώ φρόντισε να αφήσει την μπικτή του τονίζοντας πως “καλό είναι όλοι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτόν τον τόπο, να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να μιλάμε λιγότερο. Και κυρίως να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε και όχι όταν δεν πρέπει».
Από το Blogger.