Το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Ιβάν Σαββίδη που προκάλεσε αίσθηση για να ταράξει τα τηλεοπτικά «νερά» (εικόνες).

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του επιτελείου του Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση του Open TV, προκειμένου να αναστρέψει τις «χαμηλές πτήσης» στην τηλεθέαση και να κατακτήσει την κορυφή στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.
Δεν πέρασαν πολλές ώρες από την ώρα που οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, κάλεσαν την Μπάγια Αντωνοπούλου για να την ενημερώσουν για την λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό και σύμφωνα με πληροφορίες η εντυπωσιακή παρουσιάστρια «έδωσε τα χέρια» με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη και τον Τζώνη Καλημέρη και σύντομα θα την βλέπουμε στη συχνότητα του Open TV.
Το άλλο μεταγραφικό απόκτημα ανήκει στον χώρο του αθλητισμού και είναι αυτό του πρώην διεθνή διαιτητή, Τάσου Κάκου. Ο Κερκυραίος πρώην ρεφερί που από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως ο «Πιέρλουίντζι Κολίνα της Ελλάδας», θα ενταχθεί στο δυναμικό της κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής «Total Football», με παρουσιαστή τον Ντέμη Νικολαίδη και θα είναι η «απάντηση» του Open TV, στην παρουσία του Παναγιώτη Βαρούχα στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.