Τηλεοπτική «βόμβα» από Αλαφούζο για ΣΚΑΪ 24

Αρχές του 2019 θα εκπέμψει για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ 24, το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ομίλου Αλαφούζου. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα εκπέμπει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα ενώ θα υπάρχουν και πινελιές από ξένες ταινίες.
Όπως αναφέρει το ethnos.gr το πρόγραμμα του σταθμού θα μεταδίδεται είτε από το Extra είναι από το AB Channel ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη. Ακόμη το πρόγραμμά του θα μεταδίδεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες της web tv του καναλιού για κατοίκους εξωτερικού.
Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Νίκος Στραβελάκης με πολυετή εμπειρία στο Mega.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει ωριαία εκπομπή με ειδήσεις και θέματα από τη διεθνή επικαιρότητα. Για την εκπομπή θα αντλούνται θέματα από τη συνεργασία που θα έχει ο όμιλος με μεγάλο μιντιακό δίκτυο του εξωτερικού.
Σε δεύτερη φάση όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο σταθμός θα αποκτήσει αθλητική ειδησεογραφία και ενημέρωση. Το πρόγραμμά του θα εμπλουτιστεί με παραγωγές τεκμηρίωσης με θεματολογία από τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, την Τεχνολογία, το Περιβάλλον, την Ιστορία.
Όσον αφορά τα πρόσωπα, όπως αναφέρει το ethnos.gr δίωρη εκπομπή θα έχουν ο Δημήτρης Καμπουράκης μαζί με τον Νίκο Υποφάντη αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, που πληροφορίες τον θέλουν να κάνει εκπομπή παρόμοια με αυτή που είχε στο Epsilon. Το κεντρικός δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη που θα είναι και στο δελτίο του ΣΚΑΪ δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα. Το μεσημεριανό δελτίο θα παρουσιάζει η Μάιρα Μπάρμπα.
Το κανάλι μελετά ακόμη να περιλαμβάνεται σε καθημερινή βάση 15λεπτη ενημέρωση για τον καιρό με την Χριστίνα Σούζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.