Το πρώτο μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την αποχώρησή της από το Nomads

Το μοντέλο σήμερα, και ενώ ακόμα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση.
Όπως φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία μάλιστα απεικονίζεται να έχει φτιάξει τα μαλλιά της όπως κάνουν οι ντόπιες -με κοτσιδάκια σαν ράστα- η Δήμητρα Αλεξανδράκη γνώρισε αυτές τις λίγες ημέρες τις ομορφιές της Μαγαδασκάρης. Τη φωτογραφία όπου εικονίζεται ανάμεσα σε παιδάκια, η Δήμητρα συνοδεύει με τα ακόλουθα λόγια:
«Την Κυριακή που μας πέρασε, ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου, ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα!
Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στην πείνα και στη δίψα για το έπαθλο!
Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι, είδα άλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές/γεύσεις/ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτός ο λαός που παρά τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος, ζουν πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπό τους, αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντάς τους μόνο ένα άδειο μπουκάλι νερό για να παίξουν!
Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και στον Ant1 για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.