McDonald’s: Ανοίγουν νέα καταστήματα και σκέψεις για delivery - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

McDonald’s: Ανοίγουν νέα καταστήματα και σκέψεις για delivery

Στη λειτουργία νέων καταστημάτων στην Ελλάδα προχωρά η McDonald’s, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Το πιο πρόσφατο άνοιξε στο Χαλάνδρι, επί της λεωφόρου Μεσογείων δίπλα στο σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο.

Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα franchisee για την χώρα μας, στο οποίο απασχολούνται 45 εργαζόμενοι. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο κόστισε 1,5 εκατ. ευρώ ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Παράλληλα, διαθέτει χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και διπλής γραμμής Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση.
Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο McDonald’s στη Λάρισα, το οποίο αποτελεί μια επιπλέον επένδυση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και θα απασχολεί 45 εργαζόμενους. Το εστιατόριο θα βρίσκεται επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37. Να σημειωθεί πως τo σχέδιο της Premier Capital για την ελληνική αγορά την επόμενη τριετία περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία συνολικά εννέα καταστημάτων McDonald’s, τα οποία θα δημιουργήσουν 250 νέες θέσεις εργασίας.

Delivery

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία εξετάζει πολύ σοβαρά τις προοπτικές εισόδου στην αγορά του delivery. Η αμερικάνικη αλυσίδα γρήγορου φαγητού πραγματοποίησε δοκιμαστικά την αποστολή φαγητού στο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων από το κατάστημα του Συντάγματος, τη ναυαρχίδα της αλυσίδας, προκειμένου να διερευνήσει την αντίδραση του καταναλωτικού κοινού στη νέα υπηρεσία. Οι τελικές αποφάσεις για το εάν τολμήσει τελικά να εντάξει τη συγκεκριμένη υπηρεσία να ληφθούν σύντομα.
Από το Blogger.