Χαμός στη Βουλή! Άγριος καυγάς Πολάκη – Οικονόμου – Μανιού…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Οικονόμου αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκος Μανιός.

Αφορμή στάθηκε η ευθεία αμφισβήτηση του βουλευτή της ΝΔ των στοιχείων που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός για την κατάσταση στο χώρο της υγείας.
Τόσο ο Νίκος Μανιός όσο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα, καλώντας τον βουλευτή της ΝΔ να μην διακόπτει συνέχεια τον κ. Πολάκη και τα αίματα άναψαν για τα καλά.
Βασίλης Οικονόμου: Δεν περνάνε εδώ αυτά, αλλού. Άντε από δω πέρα κουτσαβάκια μαζευτείτε, μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις.
Νικος Μανιος: Εσένα θα μαζέψουμε, μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω.
Βασίλης Οικονόμου: Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα.
Νίκος Μανιός: Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή.
Βασίλης Οικονόμου: Όχι σε μένα αυτά τους δικούς σου να μαζέψεις.
Νίκος Μανιός: Γιατί τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα. Αν δεν σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο υπουργός.
Παύλος Πολάκης: Κόφτο τώρα φτάνει μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους…
Η επιτροπή συνεδρίασε για να εγκρίνει τον διορισμό του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του ΕΟΦ Γιάννη Μαλέμη.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.